STG 2000

Securitatea e cu noi!

Contactati-ne

Suna acum!
004 031 805 55 26
004 031 805 55 27

E-mail
contact@stg2000.ro

STG 2000 va ofera servicii de paza umana si computerizata la standarde occidentale, servicii de curatenie profesionala, servicii DDD, intretinere si reparatii cladiri, intretinere cabine telefonice, alpinism utilitar. Acest complex de servicii va este oferit prin intermediul celor 2 departamente ale firmei: Departamentul de Paza si cel de Curatenie.         Citeste mai mult...

STG 2000 va ofera servicii de paza umana si computerizata la standarde occidentale, servicii de curatenie profesionala, servicii DDD, intretinere si reparatii cladiri, intretinere cabine telefonice, alpinism utilitar. Acest complex de servicii va este oferit prin intermediul celor 2 departamente ale firmei: Departamentul de Paza si cel de Curatenie.  

 

De la infiintare si pana in prezent, STG2000 a urmarit in permanenta sa ofere clientilor sai servicii de cea mai inalta calitate, ajungand in prezent sa dispuna, prin eforturi financiare proprii, de echipamente tehnice de ultima generatie.

 

In prezent, STG2000 se prezinta clientilor sai ca o companie integrata in plina expansiune care ofera servicii de pază si monitorizare a obiectivelor, bunurilor, valorilor, servicii de pază a transporturilor de bunuri şi valori, servicii de gardă de corp şi consultanţă în aceste domenii, precum şi de implementare a sistemelor tehnice de securitate şi siguranţă, în conformitate cu prevederile Legii nr, 33/2003 şi H.G. nr. 1010/2004.

 

Considerăm că în situaţia în care veţi opta pentru serviciile noastre, veţi obţine o siguranţă mai mare a patrimoniului Dvs. De asemenea, firma noastră are contract cu S.C. Asigurarea Românească – Asirom S.A. privind asigurarea de răspunderea civilă a societăţilor specializate în servicii de pază.
Aveţi asigurarea noastră de faptul că putem disponibiliza în orice moment orice sumă de bani, dacă din vina agenţilor noştri veţi avea vre-un prejudiciu moral sau material.
Actualizarea tarifului pentru paza umana se face in funcţie de salariul minim brut pe economie, în maxim 30 de zile calendaristice de la data publicării acestuia în Monitorul Oficial.
 

 
Increase size Decrease size Revert styles to default